ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  1. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ..
  2. ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..
  3. ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ..
  4. ΜΕ ΔΑΜΠΑBEATER ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ..
  5. ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ..

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ήταν το έτος 2007 που μια ωραία παρέα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, το μπάσκετ όπως το ξέρουμε όλοι. Καθίσαμε λοιπόν και δημιουργήσαμε την ομάδα που βαφτίστηκε ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ ΑΣ.

Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε.. Έτσι και για εμάς χρειάστηκαν 8 επίσημοι αγώνες για να καταφέρουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη (3/12/2007) στο γήπεδο της Νεάπολης (την έδρα μας εκείνη την χρονιά).

Σαν νέο σωματείο που ήμασταν τότε, έπρεπε στην αρχική παρέα των 5 ατόμων που ξεκινήσαμε, να προστεθούν και άλλα για να μπορέσουμε να συμπληρώσουμε και να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Σύμφωνα λοιπόν με τον κανονισμό της ΕΟΚ, κάθε νέο σωματείο δεν μπορεί κατά την πρώτη 3ετία ίδρυσής του να κάνει κάθε είδους μεταγραφή αθλητή. Έτσι ο φίλος έφερε τον φίλο του φίλου και καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη ομάδα με άτομα που αγαπούσαν και αγαπούν το μπάσκετ. Έτσι λοιπόν 13 χρόνια μετά κάποια άτομα εξακολουθούν να είναι ενεργοί αθλητές της ομάδος.

ΟΡΑΜΑ – ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Πάντα με το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» να είναι οδηγός μας, προσπαθούμε και εμείς να προάγουμε τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ευχή όλης της παρέας μας είναι, τελειώνοντας ένας ένας την αθλητική μας καριέρα, να μπορέσουμε από διαφορετικό πόστο να εμπνεύσουμε νέα παιδιά να ακολουθήσουν τα χνάρια μας. Γιατί μέσω του αθλητισμού μόνο κερδισμένος μπορεί να είσαι..

ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά ιστορικά στατιστικά που έχουμε συλλέξει από την ίδρυση μας μέχρι και σήμερα (Αύγουστος 2019)

  • 1ος Επίσημος Αγώνας
14/09/2007 (αγώνας κυπέλλου) με αντίπαλο την ομάδα ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
  •  1ο Καλάθι
14/09/2007 (αγώνας κυπέλλου) παίκτης ΠΛΟΥΜΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ